Elbil-ladeanlegget i Manglerudvangen borettslag er nå endelig ferdigstilt. Alle beboere, som disponerer elbil og har fast oppstillingsplass man leier av borettslaget, kan nå bestille lader av Aneo Mobility. Her litt informasjon fra Aneo;

Nå blir enklere å lade bilen!

Vårt elbil-ladeanlegg fra Aneo er ferdigstilt, og du kan nå ta ladeanlegget i bruk. For å komme i gang trenger du et ladeabonnement. Dette bestiller du på Aneo sin nettside. Her finner du også mer informasjon om leveringstid og leveringsform av lader. Alt du trenger å tenke på etter det er å koble laderen til bilen. Resten fikser Aneo!

Greit å vite:

  • Bestillingen gjøres via deres nettsider her.
  • Du kan lese mer om Aneo her.
  • Det kan være mye man lurer på når man tar i bruk ett smart ladeanlegg. Aneo har samlet vanlige spørsmål og svar her.

 

Hvis man ikke disponerer egen p-plass, men har vanlig gateparkering, skal man i henhold til krav fra myndighetene også kunne lade sin elbil i nærheten av der man bor. Disse retningslinjene er nå oppfylt i Manglerudvangen borettslag. Utenfor Rugveien 38 er det blitt opparbeidet en egen p-plass for elbiler. Det er viktig at denne plassen kun skal brukes for å lade, ikke parkere. Parkeringsskilt vil bli satt opp for å regulere dette, og det er selvfølgelig for våre egne beboers interesse at dette vil foregå så smidig som mulig, slik at de som har behov og oppfyller vilkår kan lade sin elbil.

Litt mer informasjon finner man i dette dokumentet