Styret i Manglerudvangen borettslag har innhentet tilbud, i samarbeid med OBOS Prosjekt, om å få drenert grunnen rundt alle våre 4 høyblokker. Årsaken til at dette arbeidet må gjøres, er at det har vært to anledninger hvor fyrrommet har blitt oversvømt med vann, samt at heissjaktene i de to nederste blokkene også har blitt fylt opp.

Etter at tre forskjellige tilbydere hadde levert pristilbud, ble firmaet Tronslien AS valgt som entreprenør.

I skrivende stund har Tronslien allerede startet sitt arbeide ved Rugveien 42, og de andre høyblokkene kommer etter tur. Såfremt at alt går etter planen, vil hele prosjektet være ferdigstilt medio mai d.å.

** Arbeidet går sin gang og flytter seg fra blokk til blokk. I forbindelse med arbeider ved inngangspartiene, ber vi om at det tas ekstra hensyn på vei inn og ut av bygningen. Tronslien AS gjør det de kan for å legge ting til rette, men akkurat når det graves, kan det være at man må vente litt når man passerer. De gjerder også inn der hvor arbeidet foregår, men det er allikevel viktig at man følger vanlige retningslinjer og henvisninger der hvor det er satt opp skilter. Enkelte gangveier kan bli midlertidig sperret når arbeidet pågår.

Infoskriv fra Tronslien som er hengt opp i Rugveien 42