Styret har mottatt brenselsregnskapet fra OBOS og beboerne vil motta faktura for dette i desember. Som følge av svært høy prisøkning på brensel i 2022, både på biobrensel og strøm, er skyldig beløp økt omtrent 100% i forhold til i året før.

Hver enkelt beboer kan selv be OBOS om at beløpet deles opp. Vi anbefaler alle som ønsker å dele opp beløpet om å ta kontakt med regnskapsavdelingen i OBOS, telefon 22865500, så snart som mulig for å ordne med dette. Grunnet stor pågang til OBOS, og at tilbakemeldingen fra OBOS er at de ikke kan dele opp den ekstra regningen etter eget ønske slik som tidligere antydet, blir det besluttet at den ekstra regningen på brenselsregnskapet blir fordelt på ordinær felleskostnad i desember og februar. Styret beklager tidligere informasjon om at det ikke lar seg gjøre å dele opp fakturaen etter eget ønske som tidligere år.

For å unngå like store fakturaer i 2024 har styret besluttet å øke a-kontobeløpet med 50% fra 1. januar 2024. Vi har også besluttet å gjennomføre avregning av brenselsregnskapet to ganger per år, for å dele opp faktura for eventuelt skyldig beløp.